flott bilde av bussen på tur

Schauskonsernet


I tillegg til bussvirksomheten så har Schauskonsernet flere interessefelt i Vestby. Selskapet tilbyr forretningslokaler i sin bygningsmasse ved Vestby Storsenter. I tillegg til langtidsparkering/ oppstilling for storbil. Siden oppstarten av Schaus for over 75 år siden, har transport/tank vært en viktig del av Schaus.

Vår visjon - Schaus Buss

Schaus Buss skal være det ledende busselskapet i Oslo/Østlandsområdet. Selskapet er anerkjent for medarbeidere som gir kundene den beste service. Visjonen holdes i live gjennom mål og delmål samt egne aktivitetsplaner. Visjonen har et langsiktig perspektiv, og gir ”retning og kraft” for årene fremover. Selskapets tre grunnverdier er positivitet, stolthet og lagånd. Verdiene hjelper oss til å «holde kursen» for bedriften fremover. For buss satser vi spesielt på bedriftsmarkedet, reisebyråer, hoteller, cruise-markedet, turoperatører, andre busselskaper og såkalt in-coming. Vi skal alltid være tilstede og levere transport for de som trenger oss. I tillegg skal vi også være leverandør til rutetrafikk, privatmarkedet, skoler, institusjoner og lignende.

Våre anlegg

Vi i Schaus er opptatt av å holde våre kjøretøy i den aller beste stand. Derfor har vi vårt eget verksted på hjemmebasen i Vestby. Vi kan derfor selv utføre nødvendige reparasjoner på både egne og andres kjøretøy. Verksted er utrustet for å kunne løfte opp selv så store kjøretøy som «dobbeldekker» buss. I tillegg har vi egen vaskehall og oppstillingsplass for hele vår bussflåte. Fordi vi har mange kjøreoppdrag som starter i Oslo og på Gardermoen, så har vi oppstillingsplass for busser både i Oslo og på Gardermoen, hvor vi også har en egen vaskehall for alltid å kunne tilby rene og presentable busser.

Om oss

Schaus er blant de ledende busselskap i Oslo og på Østlandet og spesialisert for turkjøring på, til og fra Østlandet. Vi har i dag et stort antall kunder som benytter oss når de trenger en sikker og velfungerende transport av egne ansatte, kunder og venner til og fra ulike typer arrangement og tilstelninger. I tillegg er vi stolt leverandør av transport til de aller fleste hotell på Østlandet. Schaus har også utviklet seg til å bli den ledende leverandør av Crew-transport til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Schaus Buss opererer et mangfold av minibusser, turbusser og rutebusser i Schaus-konsernet. Kjørekontoret holder til i Vestby der de fleste bussene er stasjonert, men vi har også busser stasjonert i Oslo og på Romerike bl.a. ved Oslo Lufthavn Gardermoen Våre sjåfører har lang fartstid i bransjen. Vi legger vekt på kompetansen hos våre medarbeidere og arrangerer kontinuerlig kurs i for eksempel glattkjøring, brannslukking og service. Våre sjåfører er vår aller viktigste ressurs!

Schaus Buss opererer i dag en moderne flåte av busser. Vi har alltid lagt stor vekt på kvalitet når vi kjøper nytt materiell, og disponerer i dag over 30 turbusser i tillegg til gode og fornuftige minibusser. Vedlikehold av materiellet foregår på eget verksted. Verkstedet er offentlig godkjent verksted og påtar seg arbeid for andre. En buss fra Schaus skal alltid være i topp teknisk stand og alltid være ren og pen.

Schaus Buss er en teknisk bussoperatør. Vi har derfor ingen katalog med turer du kan melde deg på som enkeltperson. Da henviser vi til våre samarbeidspartnere. Vi har valgt å fokusere på å drive busstjenester, og det er vi gode på! Vi leverer transporttjenester til alle typer grupper. Vi har lang erfaring i bransjen og kan sette sammen en pakke som består av det akkurat det din gruppe trenger, uansett om dere er et firma som skal på sommertur eller en vennegjeng som skal på fjellet. Vi løser alle typer transportoppdrag, uansett om det involverer 1 buss eller 20. Schaus Buss driver i hovedsak med turbusser, men vi er også underleverandør til Nobina som har kontrakt med Ruter på rute- og skolekjøring lokalt i Vestby, Son og Hvitsten.

For ruteopplysning viser vi til Trafikanten på telefon 177 eller www.trafikanten.no